Rüyada mürşidine sarılmak

Rüyada mürşidine sarılmak küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, ortamın bir hayli gerileceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mürşidine sarılmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada mürşidine sarılmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine yorulur.

Rüyada mürşide sarılmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kamil mürşid görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işaret eder.

Rüyada mürşidin arkasında namaz kılmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret eder.

Rüyada mürşid eli öpmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mürşide hizmet etmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kamili mürşid görmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine tabir olunur.

Rüyada kendi mürşidini görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments