Rüyada kendi mürşidini görmek

Rüyada kendi mürşidini görmek çok rahat edeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına delalet eder.

Rüyada kendi mürşidini gördüyseniz:

  • Partnerinizle aranızda yaşanabilecek olaylara aşırı tepkiler vermemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada mürşide hizmet etmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada mürşidine sarılmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işarettir.

Rüyada mürşidine hizmet etmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına rivayet eder.

Rüyada mürşidin elini öpmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mürşid eli öpmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kamili mürşid görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mürşide sarılmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kamil mürşid görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments