Rüyada mürşid eli öpmek

Rüyada mürşid eli öpmek adımlarını daha sağlam atacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, huzura kavuşacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada mürşid eli öpmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan beklenmedik yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada mürşidin elini öpmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada mürşid eli öpmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada mürşide hizmet etmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mürşidin arkasında namaz kılmak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kamili mürşid görmek layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına alamet eder.

Rüyada mürşidine sarılmak övgü dolu sözler işiteceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına inanılır.

Rüyada mürşidine hizmet etmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulur.

Rüyada kamil mürşid görmek paslı bir çiviye basabileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments