Rüyada mürşit görmek

Rüyada mürşit görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, öz güven kazanacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına rivayet eder.

Rüyada mürşit gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Rüyada mürşidin arkasında namaz kılmak bereketli bir yaşama sahip olunacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına işarettir.

Rüyada mürşide hizmet etmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kendi mürşidini görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına işarettir.

Rüyada mürşidin elini öpmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kamili mürşid görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine inanılır.

Rüyada mürşidine hizmet etmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mürşidine sarılmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mürşide sarılmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, ters giden işlerin normale döneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments