Rüyada muhabbet kuşu yemek

Rüyada muhabbet kuşu yemek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu yemek gördüyseniz:

  • Biraz acele ediyorsunuz, yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada muhabbet kuşu yemek makam ve rızık sağlayacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşu vermek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşları yakalamak beklediklerini duyacağına, işlerinin çok iyi olacağına yorulur.

Rüyada ölen muhabbet kuşu görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu öldüğünü görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına yorulur.

Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru muhabbet kuşları görmek irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada kafeste muhabbet kuşları görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments