Rüyada turp almak

Rüyada turp almak karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, gelirin tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada turp almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan ani ödemeler veya koşullar yüzünü gösterebilir.

Rüyada turp tarlası görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tatlı turp yemek verimliliğinin artacağına, çok günah işleyeceğine işarettir.

Rüyada kırmızı turp yemek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada kara turp görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuç ve turp görmek geçim kolaylığı içinde olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine işarettir.

Rüyada mor turp görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada havuç turp görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turp salatası görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments