Rüyada kara turp görmek

Rüyada kara turp görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yaşam standartlarının artacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, yaşamın kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada kara turp gördüyseniz:

  • Uzaktan gelecek bir kişi aniden yaşamınızı değiştirecek.

Rüyada kara turp görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz turp görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz turp yemek yükseldikçe yükseleceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada turp yediğini görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Rüyada turp topladığını görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuç ve turp görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet eder.

Rüyada turp kesmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı turp yemek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinin sarpa saracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments