Rüyada turp kesmek

Rüyada turp kesmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada turp kesmek gördüyseniz:

  • Şu aralar olayların üzerine doğrudan giderseniz herşeyi daha çok çıkmaza sokarsınız.

Rüyada turp kesmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, başarılarının kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada kocaman turp görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada turp topladığını görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada turp satın almak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı turp yemek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına alamet eder.

Rüyada kara turp görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz turp yemek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada topraktan turp çıkarmak kendisine olan güvenin artacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments