Rüyada mor perde görmek

Rüyada mor perde görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, doğruluğu bulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, daha güçlü hale geleceğine yorulur.

Rüyada mor perde gördüyseniz:

  • Rutin dışına çıkabilirsiniz.

Rüyada mor renkli perde görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor tül perde görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada mor perde görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada mor renk perde görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada perdenin yırtıldığını görmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, huzurun kaçacağına alamet eder.

Rüyada evin perdesini görmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli perde görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı perde dikmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments