Rüyada mor tül perde görmek

Rüyada mor tül perde görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yaptığı işte sivrileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada mor tül perde gördüyseniz:

  • Süregelen bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada mor tül perde görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tül perde katlamak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski tül perde görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine rivayet eder.

Rüyada tül perde dikmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde almak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulur.

Rüyada tül perde satın almak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine yorulur.

Rüyada camda tül perde görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments