Rüyada mor renkli perde görmek

Rüyada mor renkli perde görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, zenginliğini kaybedeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada mor renkli perde gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken somut işleri tamamlayarak sevdiğiniz kişilere verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.

Rüyada mor renk perde görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine tabir olunur.

Rüyada mor renkli perde görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor perde görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada mor tül perde görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bordo renk perde görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk perde görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına inanılır.

Rüyada pembe renk perde görmek huzursuzlukların sona ereceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyu renk perde görmek yardımının olacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments