Rüyada mor renk perde görmek

Rüyada mor renk perde görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, aradığı aşkı bulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada mor renk perde gördüyseniz:

  • Yapılacak birkaç önemli değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada mor renk perde görmek elinin sıkışacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mor renkli perde görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada mor tül perde görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor perde görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine işarettir.

Rüyada sarı renk perde görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına işarettir.

Rüyada renkli perde görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada mavi renk perde görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bordo renk perde görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments