Rüyada mor elbise giymek

Rüyada mor elbise giymek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor elbise giymek gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da, çevrenizdeki kişiler bazı tavırlarınızı eleştiriyor olabilirler.

Rüyada başkasının mor elbise giydiğini görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor uzun elbise giymek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin mor elbise giydiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada uzun mor elbise giymek eline çok büyük kazanç geçeceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalettir.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada mor gece elbisesi giymek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada mor elbise giymek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada mor renk elbise giymek kazancının artacağına, işlerinin hemen hallolacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments