Rüyada mor renkli gül görmek

Rüyada mor renkli gül görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada mor renkli gül gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.

Rüyada mor renkli gül görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada beyaz ve mor gül görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada mor gül toplamak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada mor gül görmek yaşamdan istediklerini alacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor gül almak rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk yüzük görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada mor renk ayakkabı giymek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor renk kıyafet görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, malının ve kazancının tam olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments