Rüyada mini elbise giydiğini görmek

Rüyada mini elbise giydiğini görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada mini elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha dikkatli olmanız, bütçe yapmanız veya harcamalarınızı kontrol altına almanız gereken zamanlardasınız.

Rüyada mavi mini elbise giymek işlerinin yaver gideceğine, deniz aşırı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah mini elbise giymek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine delalet eder.

Rüyada mini elbise giydiğini görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine alamet eder.

Rüyada mini elbise giymek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz mini elbise giymek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına inanılır.

Rüyada siyah mini etek giymek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mini şort giymek neşeli bir hayat süreceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz mini etek giymek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments