Rüyada mavi mini elbise giymek

Rüyada mavi mini elbise giymek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, gelirinin düşeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi mini elbise giymek gördüyseniz:

  • Sizin şanssızlığınızdan çok, çevrenizdeki birisinin başına gelen bir duruma üzülebilirsiniz.

Rüyada mavi mini elbise giymek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah mini elbise giymek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet eder.

Rüyada mini elbise giymek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz mini elbise giymek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada mini elbise giydiğini görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işarettir.

Rüyada mavi mini etek görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah mini etek giymek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına yorulur.

Rüyada yeşil mini etek giymek kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments