Rüyada beyaz mini elbise giymek

Rüyada beyaz mini elbise giymek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine alamet eder.

Rüyada beyaz mini elbise giymek gördüyseniz:

  • Sır olarak sakladığınız birşey ortaya çıkabilir.

Rüyada beyaz mini elbise giymek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi mini elbise giymek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada mini elbise giydiğini görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına tabir olunur.

Rüyada siyah mini elbise giymek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada mini elbise giymek yüzüne kan geleceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz mini etek giymek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı mini etek giymek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada mini gelinlik giymek sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments