Rüyada siyah mini etek giymek

Rüyada siyah mini etek giymek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah mini etek giymek gördüyseniz:

  • olay size mutluluk verebilir.

Rüyada siyah mini etek giymek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil mini etek giymek kazancının iki kat artacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı mini etek giymek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz mini etek giymek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işaret eder.

Rüyada başkasının mini etek giydiğini görmek mutluluk ve başarı getireceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına yorulur.

Rüyada mini etek giymek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına tabir olunur.

Rüyada siyah mini elbise giymek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını mini etekle görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, ölümcül hastalıklara işaret işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments