Rüyada domates filizi görmek

Rüyada domates filizi görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, kötü düşmana, büyük bir tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada domates filizi gördüyseniz:

  • Özel bir kişiyle ortak ilgi alanlarınızı tespit etmeniz veya geleceğe yönelik planlar yapmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada domates filizi görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına yorulur.

Rüyada çiçek filizi görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada çay filizi görmek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada gül filizi görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada soğan filizi görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil buğday filizi görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada soya filizi görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Rüyada fasulye filizi görmek istediği projeleri yapamayacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments