Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, kısmetinin açık olacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, ilim irfan sahibi olacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya gayrimenkul başlıklarıyla ilgili konularda her an önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek ekonomik gücün çoğalacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek elindekileri kaybedeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara ziyarete gitmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancını artıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını ziyaret etmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar ziyareti yapmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin mezarını ziyaret etmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine yorulur.

Rüyada mezari ziyaret etmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, zevki sefa içinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments