Rüyada mezar ziyareti yapmak

Rüyada mezar ziyareti yapmak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar ziyareti yapmak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Rüyada mezar ziyareti yapmak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada birinin mezarını ziyaret etmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarını ziyaret etmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada mezari ziyaret etmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına delalettir.

Rüyada mezar ziyaret etmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada mezar ziyareti görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments