Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, günahlara, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına delalettir.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmekten çekinmeyin, sorularınız varsa sonra dile getirirsiniz.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara ziyarete gitmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalettir.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına delalettir.

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin mezarını ziyaret etmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı allah yolunda harcayacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığı ziyaret etmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada mezari ziyaret etmek kazancının da artacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments