Rüyada mezara ziyarete gitmek

Rüyada mezara ziyarete gitmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, yeni hobiler edinileceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada mezara ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizin faydasını göreceksiniz.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek kişinin malını kaybedebileceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine alamet eder.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mezara ziyarete gitmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Rüyada mezarlık ziyaret etmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada mezari ziyaret etmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, zor zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments