Rüyada mezari ziyaret etmek

Rüyada mezari ziyaret etmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, hayatını ailesine adayacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, büyük tartışmalara gireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezari ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Rüyada mezarlık ziyaret etmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada mezar ziyareti yapmak bunun için sıkıntıya düşeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine yorulur.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek rütbesinin yükseleceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek çok rahat edeceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada kendi mezarını ziyaret etmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara ziyarete gitmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments