Rüyada mezarlığın üzerinde yatmak

Rüyada mezarlığın üzerinde yatmak hayatının bir anda allak bullak olacağına, kurulu düzeni olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığın üzerinde yatmak gördüyseniz:

  • Araştırmalarınız boşa gitmeyecek.

Rüyada mezar içine yatmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığa yatmak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta yatmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada mezar üstüne yatmak allah’ın kendisinden yana olacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine işaret eder.

Rüyada mezara girip yatmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın ustune yatmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine alamet eder.

Rüyada mezarın içine yatmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments