Rüyada mezarlığın üstünden geçmek

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Yön gösterme konusunu ertelemekte fayda var.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek kazanılan paranın artacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünden arabayla geçmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın üstünden geçmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölün üstünden geçmek bazı adımlar atacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün üstünden geçmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına delalet eder.

Rüyada nehrin üstünden geçmek çok daha iyi yerlere geleceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada derenin üstünden geçmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments