Rüyada mezarlığın önünden geçmek

Rüyada mezarlığın önünden geçmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığın önünden geçmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Rüyada mezarlığın önünden geçmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlık önünden geçmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet eder.

Rüyada kahvehane önünden geçmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılanların önünden geçmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada cami önünden geçmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılanın önünden geçmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret eder.

Rüyada hastane önünden geçmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, bunun için her gün şükredeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments