Rüyada mezarlığı gezmek

Rüyada mezarlığı gezmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, yalan söyleyeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerin toparlanacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada mezarlığı gezmek gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeyle konusunda kendinizi kısıtlamayın.

Rüyada mezarın üstünde gezmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına delalettir.

Rüyada mezarda gezdiğini görmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta gezmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığı gezmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta gezdiğini görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Rüyada mezar üzerinde gezmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığın içinde gezmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkda gezmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments