Rüyada mezarda gezdiğini görmek

Rüyada mezarda gezdiğini görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, aile hayatına adım atılacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda gezdiğini gördüyseniz:

  • Aslında kendi yorumunuzun, senaryonuzun veya görüşlerinizin doğruluğu konusunda emin ya da ısrarcı olmak istemenize rağmen, biraz daha esnek olmanızda veya farklı bakış açılarını da dinlemenizde fayda var.

Rüyada mezarlıkda gezmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, kişinin sıkıntıların artacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkları gezmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına işarettir.

Rüyada mezarda gezdiğini görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlığı gezmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Rüyada gece mezarlıkta gezmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın üstünde gezmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta gezdiğini görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada mezarlığın içinde gezmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments