Rüyada mezarlıkda gezmek

Rüyada mezarlıkda gezmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, bereketli işler yapacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkda gezmek gördüyseniz:

  • Ardından harekete geçmekte daha az tereddüt edeceksiniz.

Rüyada mezarlıkta gezdiğini görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkda gezmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar üzerinde gezmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığı gezmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığın içinde gezmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkları gezmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta gezmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mezarın üstünde gezmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments