Rüyada mezarlıkta gezmek

Rüyada mezarlıkta gezmek kısmetinin hep açık olacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada mezarlıkta gezmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada mezarın üstünde gezmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, ticarette ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığı gezmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkda gezmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına yorulur.

Rüyada mezar üzerinde gezmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda gezdiğini görmek gönlünün ferahlayacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta gezdiğini görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine işaret eder.

Rüyada mezarlığın içinde gezmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta gezmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments