Rüyada mezar üzerinde gezmek

Rüyada mezar üzerinde gezmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine yorulur.

Rüyada mezar üzerinde gezmek gördüyseniz:

  • Bir çok alanda şansınız artıyor.

Rüyada mezarlıkta gezdiğini görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar üzerinde gezmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde gezmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta gezmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkları gezmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada mezarlığın içinde gezmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda gezdiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkda gezmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments