Rüyada mezarın üstünden geçmek

Rüyada mezarın üstünden geçmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, projenin gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, kişinin daha çok kazanacağına işarettir.

Rüyada mezarın üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Özel veya profesyonel nedenlerle kurulacak ilişkiler istediğiniz bir alanda ilerlemenize katkıda bulunabilir.

Rüyada mezarlığın üstünden arabayla geçmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına inanılır.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine tabir olunur.

Rüyada mezarın üstünden geçmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, hile ile mal elde etmeye tabir olunur.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, yüksek moralli olacağına işaret eder.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehrin üstünden geçmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments