Rüyada aslanın kovaladığını görmek

Rüyada aslanın kovaladığını görmek kindar olacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine yorulur.

Rüyada aslanın kovaladığını gördüyseniz:

  • Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Rüyada aslanın kovaladığını görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına tabir olunur.

Rüyada aslanı kovalamak adının fesada karışacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına inanılır.

Rüyada aslan kovaladığını görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada aslan kovalamak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına inanılır.

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilini kovalamak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kurt kovalamak maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments