Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok büyük bir işe girileceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada aslanın seni kovaladığını gördüyseniz:

  • Her konunun sonunda tatmin ya da başarı sizi bekliyor.

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın seni kovaladığını görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, keyfin kaçacağına delalettir.

Rüyada birinin seni kovaladığını görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Rüyada kedinin seni kovaladığını görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin seni kovaladığını görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada aslan kovalamak elde bulunan imkânların artacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada aslan kovaladığını görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments