Rüyada aslanı kovalamak

Rüyada aslanı kovalamak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine işarettir.

Rüyada aslanı kovalamak gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinebilir, belli konularda tecrübelerinizi arttırabilir ya da tecrübeli kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada aslan kovaladığını görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek fesat kimselerin çıkacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada aslanın kovaladığını görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Rüyada aslan kovalamak zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslanı kovalamak uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada boğaların kovaladığını görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada kargaları kovalamak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, kişinin afiyette kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments