Rüyada kurt kovalamak

Rüyada kurt kovalamak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hedeflere ulaşamayacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, önemli kişi haline geleceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet eder.

Rüyada kurt kovalamak gördüyseniz:

  • Duyduklarınız karşısında cesur şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kurt kovalamak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına inanılır.

Rüyada kurtun kovaladığını görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına işarettir.

Rüyada kurt kovaladığını görmek iş öğreneceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulur.

Rüyada kurt köpeğinin kovaladığını görmek istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurdu kovalamak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalettir.

Rüyada kurdun kovaladığını görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada kurtları kovalamak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına inanılır.

Rüyada kurtların kovaladıgını görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ceylan

Ruyamda yüksek bir tepedeydim ama etraf öyle çok yokuş değildi hatta düz denebilirdi güzel bir rüzgar vardı kurtlar keçi miydi koyunmuydu tam hatırlamıyorum ama onun gibi bir şeye saldırmaya çalışıyordu ben ve yanımdaki kişi beraber onları taşlarla sopalarla kovaliyorduk hiç korkmadan bende ama yanimdaki kimdi onu da bilmiyorum sonra kurtlar bizden uzakta olan 2 insana saldırıyordu bizde onları kurtarmak için gidiyorduk değişik birseye binip gidiyorduk hindistandaki taxiler gibiydi ama o iki insanın kurt saldırısına uğradığını ogreniyorduk sonra tekrar kurtları kovaliyorduk çok garip bir rüyaydı ama dönüp kendime şunu soruyordum rüyamda benim elimde bir silah bile yok neden korkmuyorum kurtlardan onlar neden benden korkuyor rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim