Rüyada aslan kovaladığını görmek

Rüyada aslan kovaladığını görmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, elde edilecek menfaatlere, iş sahibi olunacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine işaret eder.

Rüyada aslan kovaladığını gördüyseniz:

  • Kritik noktaya dogru gidiyorsunuz.

Rüyada aslanın seni kovaladığını görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanın kovaladığını görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslan kovalamak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına yorulur.

Rüyada aslan kovaladığını görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslanı kovalamak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, kötü günlerin arkada kalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz köpeğin kovaladığını görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karasinek kovalamak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, kalabalık günler geçirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments