Rüyada mezarlıktan altın çıkarmak

Rüyada mezarlıktan altın çıkarmak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayallerine kavuşacağına, sırların ortaya çıkmasına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada mezarlıktan altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Sakin düşünmelisiniz.

Rüyada mezardan altın çıkarmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işarettir.

Rüyada mezarlıktan altın çıkarmak aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mezardan define çıkarmak kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, önünü açacağına tabir olunur.

Rüyada annesini mezardan çıkarmak ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezardaki ölüyü çıkarmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birini mezardan çıkarmak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak beklentilerinin yerine geleceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işaret eder.

Rüyada ölüleri mezardan çıkarmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments