Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hayırlı haberler duyacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına işarettir.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak gördüyseniz:

  • Eleştirilmek, şikayetlerle karşılaşmak veya suçlanmak istemiyorsanız daha önceden belirlenmiş kurallara ya da anlaşmalara uymanız gerekiyor.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine işaret eder.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak içine fesat düşeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına alamet eder.

Rüyada kazıp çıkarmak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birini mezardan çıkarmak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezardaki ölüyü çıkarmak neşeli bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ölüleri mezardan çıkarmak maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, yaşama dört elle sarılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments