Rüyada aslanın kedi yediğini görmek

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslanın kedi yediğini gördüyseniz:

  • İhmal ettiğiniz sorumluluklarınızı telafi yoluna gidebilirsiniz.

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına inanılır.

Rüyada aslana et yedirmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada aslanın birini yediğini görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, kız çocuğunun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan kedi görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işarettir.

Rüyada kedi ve aslan görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslan ve kedi görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, kendisine olan güvenin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kediyi yediğini görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments