Rüyada kedi ve aslan görmek

Rüyada kedi ve aslan görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ve aslan gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi veya evinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, hastalıklarının biteceğine yorulur.

Rüyada aslan kedi görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada aslan ve kedi görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ve aslan görmek onların kıymetini bileceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada aslan leopar görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada aslanlar tarafından kovalanmak dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada aslanın konuştuğunu görmek çok kolay bir hayatı olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına yorulur.

Rüyada aslan kovmak işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments