Rüyada aslana et yedirmek

Rüyada aslana et yedirmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına inanılır.

Rüyada aslana et yedirmek gördüyseniz:

  • Dış faktörler nedeniyle seçimleriniz diğerleri tarafından kabul görmeyebilir.

Rüyada aslana et yedirmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, işinin başından ayrılmayacağına yorulur.

Rüyada aslanın birini yediğini görmek çok sayıda borca gireceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına işarettir.

Rüyada aslan tarafından takip edilmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada aslan eti yemek iyi zamanlar geçireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada aslana et vermek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sayılacağına ve sevileceğine alamet eder.

Rüyada kediye et yedirmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına delalettir.

Rüyada başkalarının insan eti yediğini görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments