Rüyada aslanın birini yediğini görmek

Rüyada aslanın birini yediğini görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine delalettir.

Rüyada aslanın birini yediğini gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermeli veya pratik olmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, dininden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada aslana et yedirmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanın birini yediğini görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada aslanın parçaladığını görmek sıkıntısının biteceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına alamet eder.

Rüyada hayvanat bahçesinde aslan görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada dişi aslan sevmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki tane aslan görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanların kavgasını görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments