Rüyada mezarda saklanmak

Rüyada mezarda saklanmak büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sağlığının bozulacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda saklanmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde, yeni kimselerle tanışmalar veya bağlantılar görülebilir veya yaşanabilir.

Rüyada mezarda saklanmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine işaret etmektedir.

Rüyada mezara saklanmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa saklanmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta saklanmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kaplandan saklanmak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, helal kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabaya saklanmak uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapının arkasına saklanmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına delalet eder.

Rüyada yatakta saklanmak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, patron koltuğuna geçeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments