Rüyada mezarlığa saklanmak

Rüyada mezarlığa saklanmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, kısmetinin bollaşacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa saklanmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri beklediğiniz şeyleri gerçekleştirebilirsiniz.

Rüyada mezara saklanmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta saklanmak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa saklanmak uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarda saklanmak ardından yeni bir işe gireceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmandan saklanmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada çatıya saklanmak eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağarada saklanmak tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına inanılır.

Rüyada gizlenmek saklanmak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments