Rüyada mezarlıkta saklanmak

Rüyada mezarlıkta saklanmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta saklanmak gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak istiyorsanız arkadaşlarınıza veya ekip çalışmasına ihtiyacınız olacak.

Rüyada mezarda saklanmak sağlık sorunlarından kurtulacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa saklanmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta saklanmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine işaret eder.

Rüyada mezara saklanmak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalet eder.

Rüyada evde saklanmak tabiri caizse can bulacağına, depresyona gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahıra saklanmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada otların arasına saklanmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet eder.

Rüyada yorganin altina saklanmak zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments