Rüyada kapının arkasına saklanmak

Rüyada kapının arkasına saklanmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının arkasına saklanmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz artık sizin için bir şey ifade etmiyor veya aynı amaca hizmet etmediğinizi düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada kapı arkasına saklanmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya yorulur.

Rüyada kapının arkasına saklanmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına delalettir.

Rüyada dolap arkasına saklanmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada perdenin arkasına saklanmak zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın arkasına saklanmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada birinin arkasına saklanmak kazançlı çıkacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalettir.

Rüyada ağacın arkasına saklanmak çok büyük kazanç sağlanacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç arkasına saklanmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments