Rüyada yatakta saklanmak

Rüyada yatakta saklanmak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine yorulur.

Rüyada yatakta saklanmak gördüyseniz:

  • İletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada yatak altına saklanmak hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına delalettir.

Rüyada yatağa saklanmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta saklanmak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatağın altına saklanmak biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada yağmurdan saklanmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada ağacın altına saklanmak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbise dolabına saklanmak dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada birinden saklandığını görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments