Rüyada mezarda oturduğunu görmek

Rüyada mezarda oturduğunu görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, en pahalı evlerde oturacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda oturduğunu gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizden bahsetmeden önce yol planınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada mezar kenarında oturmak edilen duaların tutacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada mezarda oturmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada mezara oturmak üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara oturduğunu görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığa oturmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar üzerinde oturmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada mezarın yanında oturmak elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarda oturduğunu görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments